Hopp til innhold
blå bakgrunn med Osloregionen logo

Personvern og tilgjengelighetserklæring

Klikk her for å se denne nettsidens tilgjengelighetserklæring (bokmål)

 

Osloregionen IPR tar personvern på alvor og vil beskytte dine personopplysninger på best mulig måte. Vi bruker Fathom Analytics for å måle aktiviteten på www.osloregionen.no, og Hubspot for CRM-system, påmelding til arrangementer og nyhetsbrev. Vi samler inn og bruker personopplysninger til formål som er beskrevet i denne personvernerklæringen.

Hvem behandler vi informasjon om?

Denne personvernerklæringen retter seg mot vår behandling av personopplysninger om følgende personer:

  • Kontaktpersoner hos våre medlemmer og samarbeidspartnere
  • Besøkende på våre nettsider
  • Deltagere på våre arrangementer
  • Mottakere som har sagt ja til å motta nyhetsbrev og invitasjoner til arrangementer.

Hva slags personopplysninger samler vi inn?

Vi ønsker å behandle så lite personlig informasjon som mulig når du bruker nettstedet vårt. Derfor har vi valgt Fathom Analytics for nettstedsanalyse, som ikke bruker informasjonskapsler og overholder GDPR, ePersonvern (inkludert PECR), COPPA og CCPA. Ved bruk av denne personvernvennlige programvaren for nettstedsanalyse blir IP-adressen din bare kortvarig behandlet, og vi (som driver dette nettstedet) har ingen måte å identifisere deg på. I samsvar med CCPA blir din personlige informasjon avidentifisert. Du kan lese mer om dette på Fathom Analytics’ nettside.

Formålet med å bruke denne programvaren er å forstå nettstedstrafikken vår på en mest personvernvennlig måte, slik at vi kontinuerlig kan forbedre nettstedet og virksomheten vår. Den lovlige grunnlaget i henhold til GDPR er «Artikkel 6(1)(f); der våre legitime interesser er å kontinuerlig forbedre nettstedet og virksomheten vår.» Ifølge forklaringen lagres ingen personopplysninger over tid.

Hvis du melder deg på noen av våre arrangementer, samler vi inn personopplysninger som for eksempel navn, epost og organisasjon/bedrift, for å gjennomføre arrangementet.

Hvis du melder deg på nyhetsbrev så ber vi om epost og navn, samt i noen tilfeller vil vi også be om informasjon om stilling og organisasjon/bedrift, og vi vil sende deg nyttig informasjon og invitasjoner til arrnagementer. Du kan når som helst melde deg av, enten ved å trykke «Avslutt abonnement/Unsubscribe» nederst i epostene, eller send oss en epost på info@osloregionen.no.

Husk at du har flere rettigheter i henhold til loven om dataene dine, som å be oss om å se, korrigere eller slette informasjonen din, eller til og med slutte å behandle den. Hvis du har spørsmål eller forespørsler, ikke nøl med å ta kontakt med oss!

Hvordan bruker vi personopplysningene dine?

Vi bruker personopplysningene dine til følgende formål:

  • For å sende deg nyhetsbrev og annen relevant informasjon
  • For å administrere arrangementer og påmeldinger
  • For å forbedre nettstedet vårt og brukeropplevelsen din

Hvordan beskytter vi personopplysningene dine?

Vi samler all informasjon i Hubspot hvor vi har implementert tiltak for å beskytte personopplysningene dine mot utilsiktet eller ulovlig ødeleggelse, tap, endring, uautorisert utlevering av eller tilgang til personopplysningene dine.

Hvem deler vi personopplysningene dine med?

Vi deler ikke personopplysningene dine med tredjeparter uten ditt samtykke, med mindre det er nødvendig for å oppfylle en juridisk forpliktelse.

Hva er dine rettigheter?

Du har rett til å be om innsyn i personopplysningene dine, og til å be om at vi retter eller sletter personopplysningene dine. Du har også rett til å protestere mot behandlingen av personopplysningene dine, og til å klage til Datatilsynet.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om personvernerklæringen vår, eller ønsker å utøve dine rettigheter, kan du kontakte oss på følgende måter:

E-post: info@osloregionen.no

Oppdatert: 29. april 2024