Hopp til innhold

Vil du delta på MIPIM 2020?

Verdens største eiendoms- og byutviklingsmesse MIPIM arrangeres i Cannes i Frankrike. Datoene er 10. – 13. mars. Representanter fra kommuner og fylkeskommuner som ønsker å delta bes kontakte sekretariatet.

 

Verdens største eiendoms- og byutviklingsmesse MIPIM arrangeres i år igjen i Cannes i Frankrike. Datoene er 10. – 13. mars.

I år som tidligere, er organisasjonen Oslo Metropolitan Area (OMA) ansvarlig for Oslo’s stand på messen, som også inkluderer prosjekter og aktører fra Osloregionen.

Samarbeidsalliansen Osloregionen er samarbeidspartner med OMA, og er bl.a. med på å støtte profilering av Osloregionen og tiltrekking av investorer. Vi skal også være med i en paneldebatt på messen, sammen med Barcelona, Glasgow og Liverpool. Det skal også være flere arrangementer i tilknytning til den norske standen.  Selve messen inneholder en stor bredde foredrag, workshops og utstillinger fra ulike byer, regioner, land, selskaper og organisasjoner. Årets tema er «The future is human».

Osloregionen har tidligere deltatt med flere ordførere og administrative representanter. Det har de siste årene vært gratis adgang for ordførere. Gjennom OMA får vi også noe rabatt på de ordinære deltager avgiftene. Oslo kommune vil delta med en delegasjon med både politikere og administrasjon.

Osloregionen har de siste årene valgt å bo i Nice og ta tog til og fra Cannes (ca. 40 minutter) for å holde kostnadene nede for øvrig. Sekretariatet er behjelpelig med påmelding og å finne hotell dersom det også i år er representanter fra kommunene og fylkeskommunene som ønsker å være med. Ta i så fall kontakt med Øyvind Såtvedt på oyvind.satvedt@osloregionen.no for mer informasjon. Les mer om MIPIM 2020 her: https://www.mipim.com/homepage/