Hopp til innhold

Nye Studentambassadører

Osloregionen er i en periode av sterkt vekst og behovet for talent øker. Stadig flere arbeidsgivere strever med å få norske og utenlandske kandidater til stillinger innen helse, teknologi og andre områder. For å støtte rekrutteringsarbeidet til arbeidsgivere i regionen har Osloregionen lansert Oslo Talent Hub.

Første steg har vært å etablere et nettverk av studentambassadører som hjelper til å tiltrekke dyktige studenter til regionen og koble dem til karrieremuligheter. I samarbeid med Universitetet i Oslo, OsloMet og BI, samlet vi i januar studentambassadører fra blant annet Australia, Tyskland, Mexico og Zimbabwe. Studentene skal dele erfaringene sine med potensielle studenter her og i hjemlandet.

Nettverket av studenter vil snart utvides til å omfatte flere universiteter og organisasjoner i regionen i tillegg til erfarne kandidater, inklusivt mange som har arbeidstillatelse og snakker norsk, engelsk og andre språk.

Oslo Talent Hub er åpen for alle arbeidsgivere i Osloregionen. Ledige stillinger for studenter og erfarne kandidater kan legges ut på nettsiden til Oslo Talent Hub på Facebook. Det er anbefalt at jobbannonser er utlyst på både norsk og engelsk for å øke talentpoolen. For mer informasjon, ta kontakt Andrea Nylund andrea.nylund@byr.oslo.kommune.no.