Hopp til innhold

Ny karriereportal for kommuner og klynger

Tilgang på spesialister og annen høykompetent arbeidskraft er helt avgjørende for næringslivet i Osloregionen. Vi jobber derfor nå med et nytt, spennende prosjekt for presentasjon av arbeidsgivere og jobbmuligheter innen kommuner, næringsklynger og andre typer “hubs” i regionen. Hver enkelt kan ha egen karriereportal på nettsidene sine.

 

Formålet er å tilrettelegge et verktøy der man kan bistår bedrifter og virksomheter med å tiltrekke talent og å markedsføre lokale bedrifter som potensielle arbeidsgivere, og dermed få tilgang til flere kvalifiserte kandidater nasjonalt og internasjonalt.

Løsningen styres lokalt og er spesielt tilpasset til Osloregionen og sin nye nettside for talentattraksjon som lanseres til høsten. Hver portal blir knyttet til en sentral database og profileringstiltak i regi av Osloregionen. Prosjektet skal bidra til å øke regionenens konkurransekraft gjennom kunnskapsutveksling, markedstilgang, samt tilgang til kompetanse.

Karriereportalen er kostnadsfri for medlemsorganisasjoner og inkluderer:

  • Arbeidsgiverprofiler med generell informasjon om jobbmuligheter
  • Stillingsannonser og presentasjon av evt. internships og traineeprogrammer
  • Kandidatdatabase og løsning for å motta henvendelser / søknader

Første karriereportalen blir lansert den 17. juni i samarbeid med Norway Health Tech, en klynge med 270 bedriftsmedlemmer som har økende behov for høykvalifisert arbeidskraft til blant annet startup selskaper, sykehus, universiteter, og kommuner.

For mer info, ta gjerne kontakt med Andrea Nylund i Osloregionens sekretariat: andrea.nylund@osloregionen.no