Hopp til innhold

Los&Co er valgt til byrå for ReSTART Osloregionen kampanjer

Pressemelding fra Osloregionen og Los&Co

 

Sammen med Los&Co skal Osloregionen “restarte” regionen, inkludert hovedstaden, etter et langt og mørkt år. Målet med den årslange kampanjen er et samarbeid mellom offentlig og privat sektor for å øke investeringer, sikre nye arbeidsplasser og tiltrekke verdens beste talenter for å drive den norske økonomien videre. Kampanjen skal legge til rette for vekst i næringslivet og bidra til mindre arbeidsledighet i Oslo og regionen.

Det er ingen liten oppgave vi har tatt på oss, men det er et utrolig viktig og morsomt arbeid vi gleder oss til å sette i gang med. Vi skal bruke den kunnskapen og erfaring byrået allerede sitter på fra flere internasjonale kunder til å vise folk hvilken fantastisk by og region Oslo er, sier rådgiver Stine Conradi Prøitz.

For å bistå den nye kunden vil fullservicebyrået koble på hele styrken fra sin nye innholdsavdeling, så vel som flere interne ressurser fra Los & Cos store kreative og strategiske stab.

Det er utrolig gøy å få jobbe med en kunde som Osloregionen. Det er et veldig spennende prosjekt å være en del av, hvor vi får brukt alle ressursene vi sitter på. Prosjektet er spesielt gøy siden de fleste av oss som skal jobbe med Osloregionen bor i og elsker Oslo, og gjerne vil bidra til å løfte frem byen og vise frem alt det fantastiske regionen kan by på for potensielle investorer og arbeidstakere fra andre land, understreker Conradi Prøitz.

Vant på anbud

For å avgjøre hvilket byrå som skal levere innhold til den nye ReSTART-kampanjen la Osloregionen ut prosjektet på anbud og inviterte aktuelle kandidater til å sende inn pitch. Valget falt til slutt på Los & Co, men beslutningen var ikke enkel.

Vi fikk flere gode tilbud fra de beste byråene i Norge. Det er tydelig at dette er et prosjekt som er attraktivt for leverandørene. Det er bra, for stedbasert markedsføring utover reiseliv, er fortsatt et ganske nytt område i Norge. Skal vi hevde oss i konkurransen med Stockholm, København, London og andre storbyområder, må vi jobbe enda mer med dette framover, sier direktør i Osloregonen, Øyvind Såtvedt.

For å lese mer om ReSTART Osloregionen – klikk her