Hopp til innhold

OIW: Oslo International Career Fair

 

Næringslivet i Osloregionen trenger å tiltrekke seg talent og som svar på det behovet arrangeres Oslo International Career Fair for første gang, under Oslo Innovation Week.

Kompetansebarometeret til NHO, erfaringer fra Abelia og Oslo Business Region er entydige – det blir vanskeligere å finne kandidater med utdanningen og erfaringen som det er behov for. Dermed er det behov for å tilrettelegge for å rekruttere internasjonalt, men vår undersøkelse fra tidlig 2021 viser at næringslivet ikke er sikker på hvordan man kan rekruttere internasjonalt, og flere etterspurte et felles rekrutteringsarrangement.

Osloregionen ønsker dermed å gjennomføre en digital karrieremesse med fokus på å rekruttere talent i inn- og utland. Messen vil arrangeres i tilknytning til Oslo Innovation Week for ekstra oppmerksomhet, og tilrettelegge for de som ønsker å jobbe for startup bedriftene som presenterer på OIW.

Dato: tirsdag 28. september 2021
Tidspunkt: 13.30 – 17.00
Mer informasjon: Oslo International Career Fair

Vi oppfordrer kommuner og andre partnere om å dele denne muligheten med bedrifter som trenger å rekruttere talent og som er internasjonalt rettet. Arrangementet vil være på engelsk.

Osloregionen står for planlegging, gjennomføring og markedsføring av arrangementet.

For mer informasjon, kontakt Mari Strømsvåg

Oslo International Career Fair 28. september 2021
Oslo International Career Fair